domingo, 27 de enero de 2008

VIVENDES DE PROTECCIÓ OFICIAL

TINC ENTÉS QUE NO VAN A FER LES VIVENDES DE PROTECCIÓ OFICIAL ON EN UN PRINCIPI ANAVEN A FER-LES, PERQUÈ TAL VOLTA VOLEN CONSTRUIR UNA AMPLIACIÓ PER A L'ESCOLA...SÉ QUE L'ESCOLA ÉS NECESSARIA..PERÒ I ELS QUE VOLEM UNA VIVENDA DE VPO???ON PENSEN CONSTRUIR-LES????.....SENYORA ALCALDESSA..QUE SÀPIA QUE LA MAJORIA DELS JÓVENS NO SOM RICS COM VOSTÉ..NOSALTRES NO ANEM EN MERCEDES, NI PORTEM MODELETS QUE VALEN UN ULL DE LA CARA, NI ANEM TOTS ELS DIES A LA PELUQUERIA, NI TENIM CASES QUE VALEN 300000 EUROS...SOM GENT NORMAL, PERÒ CLAR, COM TU MAI HAS SIGUT COM NOSALTRES MAI HO PODRÀS ENTENDRE. NOSALTRES VOLEM UNA VIVENDA "NORMAL"....SOLS ENS CONFORMEN AMB AÇÒ.

4 comentarios:

Ruskip dijo...

siome k vajen fent vivendes de proteccio oficial i voreu que pronte es plena el real de moros xiwakes piriwallos etc
no digau mes bobaes

Paco Sogre dijo...

RUSKIP: Hi ha k ser negat, manipulable, manipulat, neci , mala persona, ignorant i faciste, per a fer afirmacions de'eixe tipus, senyal que no tens ni idea de kines son les bases per poder optar a una deixes vivendes, una d'elles ignorant faciste es ser del Real (portar més de 6 anys empadronat al Real de forma consecutiva) i tindre la nacionalitat espanyola. No relaciones gent sense recursos en inmigrants. Les vivendes son per a gent jove i en poquets recursos económics i del REAL DE GANDIA.

Unknown dijo...

la crisi que vivim ens a dut la davallada dels preus dels pisos fins i tot els de renda lliure. ja fa temps circulen per el poble fulls publicitaris on se pot adquirir un pis al Real a partir de 95.000 €. crec que es un preu molt bó i que inclus está per davall dels de v.p.o.

games dijo...

Antonio muy buena la puntualización, un ayuntamiento debe ser dirigido segun la realidad social de cada momento, y sí, es cierto que hacian falta las V.P.O. pero en estos momentos esa demanda está cubierta por la vivienda libre y el aparcamiento de vehiculos en aquella zona o la posible ampliación del colegio, son motivos más que suficientes, para al menos en ese solar y de momento dejar aparcado el tema.